0

П опфолк звездата Емилия пусна последната си песен с покойния млад изпълнител Денис Теофиков. Песента вече е хит, само за няколко часа тя бе видяна от над 250 хил. потребители на мрежата и събра над 29 хил. харесвания, като броя продължава главоломно да расте.

Преди представянето и попфолк звездата написа в Инстаграм, че това е проекта на живота й. "След толкова много събития в живота ни, смело мога да заявя, че това е проекта на живота ми до този момент! Не съм си представяла, че в дни на пандемия ще можем да съберем толкова голям и работещ екип. Благодаря на всички актьори за професионализма и отделеното време! На каскадьорите, които бяха мега яки! На всеки който беше с нас и до нас! Денис…… Ех, Денис... Какви планове имахме да представим подобаващо дуетите ни, но ние си правим планове, а Господ за нас има други", пише още Емилия. 

Песента "Пак ще се броиш" е направена като криминале и е в дует с покойния тийн любимец Денис Теофиков. Двамата изпълнители имат роли във филма – певицата е Куклето, а колегата й е с прякор Перчема. Видеото е заснето още преди година, но беше замразено в пандемията. В него на финала Денис застрелва без да иска Емилия.

​В проекта участват любимците от „Под прикритие“. Михаил Билалов, който изигра култовия мафиот Джаро е в ролята на Майката. Мариан Вълев, познат като Куката, е наречен Немеца. Малкият Близнак Тишо, в чийто образ влезе Кирил Ефремов, е колоритният Барон Мечо.