0

К раси Радков определено се оказа най-големият веселяк зад кулисите на „Като две капки вода“. Актьорът се раздава както на сцената, така и в бекстейджа, като около него всички са с най-широките усмивки, видя на място екип на „Телеграф“, който бе допуснат до гримьорните на шоуто.

За да се случи магията, която виждаме на сцената, часове наред най-добрите гримьори, фризьори и стилисти у нас се грижат всеки един образ да оживее реално. Голямо впечатление прави атмосферата зад кулисите, където вместо конкуренция, виждаме една приятелска обстановка, където шегите и закачките нямат край. И докато Сано рецитира на корейски език под изумения поглед на възхитителната Мариана Попова, Есил с мустака на Милко кротко си почива, облечена в плюшен халат. Двама от най- обичаните родни актьори също успяха да предизвикат вниманието към себе си - Руслан Мъйнов в образа на Георги Христов и Дарин Ангелов, който заблестя като канадския певец The Weeknd с изпълнение на хита Blinding Lights.

На сцената участниците дадоха всичко от себе си, а задачата на журито да оцени изпълненията става все по-сложна, a конкуренцията – още по-голяма. Заедно с Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев-Фънки оценки от 1 до 12 даде и гост-журито – музикалният и телевизионен продуцент и автор на песни Димитър Станчев. Той изненада всички с емоционална авторска песен със съпровод на акустична китара. Това се оказа и първото изпълнение пред публика на Димитър Станчев за последните 40 години.

За първи път в юбилейния сезон на шоуто победата грабна Алисия, която се отличи с брилянтна имитацията на Риана. След изпълнението й с характерната хореографията на Rude Boy, Фънки стана от мястото си и лично целуна ръка на певицата. Комплименти тя получи и от останалите членове на журито. „Много се забавлявах и смятам, че се получи“, сподели Алисия непосредствено след изпълнението си. Певицата дари парите от победата за болния Стиви.

Бутонът на късмета отново изненада всички. Следващия понеделник ще видим Моню Монев като Бой Джордж, Крисия ще бъдe Tото от „СкандаУ“, в образа на попфолк певицата Кати ще влезе Руслан Мъйнов, Дарин Ангелов ще обуе обувките на Камелия, Есил Дюран ще излезе на сцената като Кайли Миноуг, зрителите ще видят Анелия в ролята на Тина Търнър, Мариана Попова ще се превъплъти в Софи Маринова, Краси Радков ще имитира Индила, Александър Сано ще се появи като Миро, а Алисия ще бъде Принс.