0

К аква е стойността на истинската любов? В какво се превръщаме, когато я изгубим? Отговори на тези въпроси търси новият български филм „Чудовища“, който ще се разпише с премиера на 29 април, съобщават от екипа.

"Самият филм се занимава с темата, че всеки човек, останал без любов, е чудовище. Дали защото си бил в среда, която е не за теб, дали защото се предпазваш постоянно, за да не се чувстваш наранен или по други причини, но всеки от нас попада или е попадал в капана на възможността да бъде чудовище. Всеки от нас в живота си попада в бездната на това да бъде чудовище и това се случва винаги, когато останеш без обич, без любов", каза актрисата Яна Маринова, на която е поверена една от главните роли.

Кастът включва още Анастасия Левордашка,  Лили Сучева, Владислав Виолинов, Андрей Стефанов, Емил Костов, Кирил Кирилов, Атанас Михайлов и др. 

Филмът е създаден по идея на Наталия Дукова, която е сценарист и режисьор по монтажа. Това е пълнометражният дебют на режисьора Калоян Патерков, а оператор е Кирил Проданов.