0

Б удка едва не помля родния актьор Владо Карамазов по време на развихрилата се буря Юнис в Лондон. От силния вятър будката паднала буквално на сантиметри от него, но за щастие родният талант е невредим.

За случилото се разказа самият той в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм. „Жестоко си изкарах, но сега съм без глава. Такъв вятър никога не съм виждал. До мен падна будка. Голяма будка. Беше като на война. Чуваше се едно свистене, като ехтене на изстреляни бомби“, разкрива с подробности преживяното актьорът. Заедно с написаното той е качил и няколко снимки, от които ясно се вижда как вятърът буквално го удря през лицето.

От кадрите, които Карамазов показа, си личи, че голяма част от гражданите са спазили призива да останат на закрито в резултат на екстремното време. Улиците са празни и нашето момче е единственият ентусиаст, който кръстосва Лондон по време на жестокия вятър, и то с цел да заснеме уникални кадри. Владо е неотлъчно с фотоапарата си и не пропуска да заснеме всяко нещо, което си заслужава вниманието му. Припомняме ви, че преди години той на шега се запали по фотографията, а днес вече печели награди със снимките си.