0

П римата на българската естрада официално откри свой онлайн магазин. В него почитателите на звездата могат да открият атрактивни предложения с подписа на Лили.  „Уважаеми почитатели, от днес стартира онлайн магазин LI, в него ще откриете всички продукти с марката LI и специални лимитирани серии“, написаха от екипа на примата в официалната й фейсбук страница.

Феновете могат да се докоснат до стила на примата, като си закупят дизайнерска гривна, създадена лично по модел на Лили Иванова, а цената й е 100 лв. Гривната е изработена от черна кожа със сребърни елементи. Освен бижуто в лимитираната колекция продукти на Лили е включен елегантен ключодържател във формата на сърце с логото на звездата. Сувенир с автограф на кралицата на българската музика струва 30 лв., а с тениска с нейния лик можете да се сдобиете за скромната сума от 25 лв.  

Разбира се, специален раздел в онлайн магазина е посветен на творчеството на певицата. Там може да откриете последните й албуми „Севдана“ и „Чуй душата ми“. Ако сте пропуснали концертите на Лили Иванова в „Арена Армеец“, ще ги откриете записани на диск на цена от 24 лв. За своите верни почитатели Лили Иванова е създала уникална колекция от 65 песни, обединени в 5 диска под името „Невероятно“. Всички песни са на български автори и са в оригиналните си аранжименти и звукозапис. Между тях са „Една любов“, „Защо не сме едни и същи“ „Събота вечер“ „Ти сън ли си“. Лили Иванова винаги е имала добър нюх не само към музиката, но и към бизнеса. Показателно за това са мегаконцертите, които от години прави звездата в няколко поредни дни, които събират на едно място хиляди от почитателите й.