0

В илата, в която Шарън Стоун някога съблазнява Майкъл Дъглас в легендарния трилър "Първичен инстинкт", е обявена за продажба. Цената е 30 милиона долара (около 27,5 милиона евро). Да живееш във вила, в която е заснет най-еротичният холивудски трилър на 90-те години е безценно и много особено.

Във филма от 1992 г. имението принадлежи на писателката Катрин Трамел (Стоун), която е заподозряна в убийство.

Майкъл Дъглас е в ролята на следовател с прякор Стрелеца, който посещава красивата блондинка във вилата ѝ, за да я разпита - и скоро се поддава на ледения ѝ чар.

Къщата е разположена в имение от два хектара с плувен басейн, собствен СПА център, пещера и спираща дъха гледка към Тихия океан.

Пет стаи, девет бани, дванадесет камини, две кухни, повече от 1100 квадратни метра площ - но тези данни са почти второстепенни с оглед на миналото на филма.

Зад огромните прозорци на вилата полуголата Стоун някога съблазнява Майкъл Дъглас. "Първичен инстинкт" превръща 64-годишния днес актриса в звезда.

Вярно е, че това не е къщата, в която е заснета легендарната сцена със скандалното кръстосване на краката на Стоун, когато я разпитват в полицията. Но: тук тя облича известната бяла рокля от сцената - без бельо - преди Дъглас да я отведе в полицейското управление за разпит.

Също така сцената, в която Стоун използва шилото за лед и, което е опасно предзнаменование, е заснета тук, във всекидневната на вилата.

През годините имотът е сменял собственика си няколко пъти. Сегашният собственик, пилот, е инвестирал милиони в къщата, но сега я пуска на пазара.

Хубав страничен ефект за купувача: всеки, който купи тук, може да пресъздаде сцени от "Първичен инстинкт" на оригиналния комплект.