0

Б илетите за предстоящия концерт на Ерос Рамацоти на 25 април 2023 г. в столичната зала „Арена Армеец“ могат да бъдат купени на изплащане. Организаторите от Fest Team обявиха, че цената им е между 66 и 360 лв. за ВИП място, като всяка една от категориите може да бъде взета с 0% oскъпяване при плащане на 4 равни месечни вноски.

ВИП

Билетите вече са налични в мрежата на Тicketstation, като продажбата им върви добре засега, показа проверка на „Телеграф“. Седящите места са налични на цена между 66 и 140 лв., а правостоящите са две категории – 77 лв. и 110 лв. за пред сцената.

Предвидени са два ВИП пакета за най-запалените фенове. За 310 лв. получавате седящо място пред сцената, бърз достъп, съдействие от екипа по време на целия концерт, ексклузивен достъп до мърчандайз продукти, а срещу 360 лв. - седящо място централно пред сцената, ексклузивен мърчандайз продукт специално за притежатели на билета, бърз VIP достъп, колеги от екипа на разположение.

Организаторите дават възможност на феновете да си закупят и билет със здравна застраховка, което дава спокойствието парите на почитателите да бъдат възстановени, ако възникнат непредвидени обстоятелства.

Албум

Гостуването на италианския певец е част от световно турне, което започва тази година по повод Battito Infinito (Безкраен ритъм). Новият албум на Рамацоти излиза от Capitol Records - Италия, на 16 септември. "Планирах тези концерти, за да отпразнувам по-добре новите песни, които предстои да бъдат издадени. Участвах активно, проследявайки всеки един етап от работата и грижейки се за всеки детайл и нюанс. Във всеки един от тези концерти ще има малка част от мен и моята история. Нямам търпение да се срещна и да прегърна отново феновете си по целия свят, защото вярвам, че това е най-добрият начин да посрещнем този сложен момент и да започнем да правим музика отново. Заедно", казва Ерос Рамацоти.