0

П опулярният актьор и тв водещ Димитър Рачков ще събере плеада от звезди в специално празнично издание на „Забраненото шоу“. В грандиозния спектакъл участие ще вземат големите певци Васил Найденов и Богдана Карадочева.

Зрителите ще се насладят на куп изненади, изпращайки 2021 г. със Софи Маринова, Ивана, Мариус Куркински, Антон Радичев, Владимир Ампов - Графа и редица други любимци от малкия екран и сцената.

Разбира се, ключова роля в предстоящия концерт ще имат Рафи, бендът и танцьорите от Funky Monkeys, които ще се погрижат за доброто настроение. Ромската перла Софи Маринова, която вече се е изявявала в „Забраненото шоу“, ще сюрпризира зрителите с едни от най-големите си хитове, подобно на колежката си Ивана. Изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ и „Празник всеки ден“ трябваше да е част от ретро вечерта, която събра в шоуто повече от 15 звезди от зората на поп-фолка у нас, но заради положителен тест на COVID-19 гостуването й бе отложено. Черешката на музикалната наслада ще поставят Кеца и Богдана, чието участие провокира най-голям интерес.

С голяма доза хумор ще се включат още Мариус Куркински, който вече веднъж е бил гост на Рачков, и Антон Радичев. С любопитни истории своя житейски опит ще споделят певицата Белослава, която ще зарадва почитателите си с коледен концерт на 23 декември, и Влади Ампов - Графа, който на 25 декември заедно с Михаела Филева, P.I.F. и Jeremy? ще се изяви на сцената на „Коледа в Рим“ в студията на „Ню Бояна“.