0

П опулярните актьори и тв водещи Димитър Рачков и Кака Лара отпразнуваха заедно общ юбилей.

Двамата се събраха заедно с колегите си от класа по актьорско майсторство, за да отбележат 30 г. от първия си студентски празник.

Смях

"Пак бяхме заедно - не всички успяха, но така не се бях смяла от дете! Нашата професорка Димитрина Гюрова си отиде миналата година… но я споменавахме много и вярвам, че тя се е радвала заедно с нас от небето! Пламен Марков дойде и си спомняхме невероятните ни приключения от началото на пътя в началото на 90-те… Хубаво беше! Клас Гюрова-Марков - по-добрият клас!“, сподели Искра Ангелова, позната от музикалното шоу на БНТ „Нощни птици“. Тя публикува в социалните мрежи историческа снимка от събирането.

Изпит

На тържеството са били и други популярни лица като племенницата на Стефан Данаилов – Росица Обрешкова, първата съпруга на Иван Ласкин – Мирослава Гогова, любимецът от „Комиците“ и „Столичани в повече“ Иван Радоев, асистентът на Ваня Цветкова в „Седем часа разлика“ Пенко Господинов, Христо Бонин, Янко Лозанов, Краси Карамфилов, Данаил Обретенов, Александър Беровски, Велин Величков, Жанет Йовчева, Таня Угринова. Кака Лара си спомни как водещият на „Забраненото шоу на Рачков“ по NOVA е влязъл на изпита в НАТФИЗ като гларус: „Трябваше да направим по едно животно. Всеки измисляше маймуна, чапла, кое от кое по-интересно. А Рачков измисли следното нещо - започна да скача насам натам и да маха с ръце, викайки от време на време „Кац“. Оказа се, че по този начин той е искал да покаже, че Рачков е имитирал гларус“.