0

К ание Уест е отстранен от Instagram за 24 часа. Говорител на Meta каза пред TMZ, че рапърът е нарушил техните политики за тормоз. В резултат на това звездата  беше изхвърлена от социалната мрежа за един ден, за да си охлади страстите и да разбере какво е предназначението на платформата, пише LADbible.

Той няма да може да публикува изображения или видеоклипове, да пише коментари или да изпраща лични съобщения, или да пуска живи връзки.

Последните дни бяха много напрегнати за Кание, който използва страницата си в Instagram, за да се насочи към съперниците си, по-специално Пийт Дейвидсън.

Той качваше видеоклипове, за да разкаже на феновете си за болката, която търпи след развода с Ким Кардашиян и как твърди, че не може да вижда децата си толкова, колкото би искал.

Последният изблик на Кание беше насочен към Тревър Ноа, където той използва расова обида срещу комика.

Постът дойде, след като Ноа се обърна към драмата между Кание, Ким и Пийт в The Daily Show. 

„Може да не съжалявате за Ким, защото тя е богата и известна, заради начина, по който се облича, защото се обръща към черната култура, защото казва на жените, че са мързеливи, счупи интернет и след това не го събра обратно, каквото и да е, мразете я. Но това, през което тя преминава, е ужасяващо за гледане и хвърля светлина върху това, през което преминават толкова много жени, когато решат да си тръгнат“, каза Ноа на публиката.

Очевидно раздразнен от ъгъла, който е заснет, рапърът качи екранна снимка на биографията на Ной от Google в акаунта си в Instagram. Кание добави надписа: "K**n baya my lord k**n baya K**n baya my lord K**n baya Oooo' lord K**n baya."

Ye беше упрекнат, че използва унизителен език срещу Ной, а телевизионният водещ отвърна, като каза, че е огромно разочарование да видиш как един от неговите идоли действа по този начин. 

Говорителят на Meta разкри пред Rolling Stone, че ще обмисли по-строги наказания, ако Кание продължи да се държи онлайн.