0

О ще със старта си през 1998 г., сериалът "Сексът и градът", проследяващ живота и романтичните авантюри на четирите приятелки от Голямата ябълка, се превърна в абсолютен хит по цял свят, особено сред дамите. Разбира се, една от основните причини за големия му успех бе фактът, че всяка жена можеше да намери допирни точки и сходства с главните героини и техния горчив опит с другия пол.

Поредицата се превърна в истинска легенда, която всяка вечер събираше пред малкия екран зрители от различни възрасти, следящи с интерес професионалните и личните премеждия на Кари, Саманта, Шарлот и Миранда, като много от зрителите по цял свят си вземаха поука от ситуациите, в които четирите изпадаха. Наскоро се разбра, че сред верните почитателки на епизодите е и актрисата Аня Тейлър-Джой, която миналата година спечели "Златен глобус" за ролята си във филма "Дамски гамбит".

За разлика от много други фенове на телевизионната продукция обаче, които навярно неведнъж са мечтали да седнат със Сара Джесика Паркър, държейки някой коктейл в ръка, докато правят щателна дисекция на любовните си разочарования, за да получат накрая съвет от най-голямата специалистка в отношенията между двата пола, тя действително е имала удоволствието да го стори. При това още първия път, когато е застанала очи в очи със своята колежка.

Актрисата, която е родена в Маями, Флорида, но е израснала в Буенос Айрес, Аржентина, наскоро разкри пред британския "Vogue", че никога не е харесвала първите срещи с господата, като изтъкна, че не е била особено добра в целия процес на ухажване.

"Не ме бива в това и донякъде се радвам, че е така", споделя тя пред модната библия. "Понякога слушам историите на приятелите ми и си мисля: "Боже, това не е за мен, аз щях да се представя просто ужасно", откровено заявява холивудската знаменитост.

Разбира се, подобно на всички други хора, тя също се е влюбвала, което означава, че и нейното сърце е бивало разбито. В разговора със списанието звездата от "На парчета" разкри, че в подобни тежки моменти е лекувала болката си, гледайки именно "Сексът и градът", вероятно за да се утеши, установявайки, че случилото ѝ се далеч не е някаква новост в любовните хроники на човечеството, които са изпълнени с безброй отчайващи събития, отбелязва Dir. 

Но това далеч не е всичко, защото пред изданието Аня разкри, че веднъж е получила шанса да разкаже на екранната Кари Брадшоу за това как ѝ е послужила за вдъхновение, променило начина, по който и до днес гледа на връзките.

"Спомням си, че когато я срещнах, преживявах наистина тежка раздяла. Без да мисля много отидох при нея, като ѝ обясних всичко. Накрая ѝ казах: "Искам да знаеш, че да ви гледам двамата с Тузаря ми дава надежда". Тя ме погледна и попита: "Изпитваш увереност, че нещата ще се оправят?", при което аз ѝ отвърнах: "Не! По-скоро, че рано или късно страданието ми ще приключи и най-после ще мога да продължа напред!", спомня си Аня.

Колкото до отговора на Паркър, той гласял: "О, по дяволите! Съжалявам", допълва актрисата през смях.

За щастие, от известно време на Тейлър-Джой не ѝ се е налагало да се справя с подобни проблеми, тъй като от миналата година е щастливо обвързана с музиканта Малком Макрей от рок групата "More". Двамата официално обявиха връзката си в Instagram през октомври миналата година.

Естествено, предвид интереса към личния ѝ живот, нямаше как блондинката да не коментира отношенията си със своя партньор. Говорейки по темата, тя изтъкана, че обича как той подкрепя страстта ѝ към четенето.

"Онзи ден му казах, че всъщност той е моето хоби", каза тя, признавайки, че на него шегата ѝ му допаднала, защото "той има същото чувство за хумор".

"Най-накрая намерих някой, който с удоволствие ще седи в мълчание с мен и ще чете", добави тя. "По принцип имам чувството, че във всеки от нас живее дете и възрастен едновременно. Това обаче ми допада, защото намираме общ език във всяка ситуация", отбелязва Джой.