0

С кандалите, размяната на остри реплики и открити нападки са много често срещано явление сред БГ звездите. Любовни сварки или открита конкуренция са едни от най-честите причини за разпри между виповете.

Години отнема на знаменитостите да стоплят отношенията си.

Съвсем наскоро Фики Стораро отпразнува рождения си ден на участие на своя колега Галин. Макар открай време да се спекулира, че двамата не са в добри отношения, те опровергаха всички слухове и показаха, че дори да е имало някога напрежение между тях, вече томахавките са заровени и са в страхотни колегиални отношения. По време на участие на Галин, малко след като изпя първата си песен, той помоли присъстващите в препълнения клуб за аплодисменти за колегата му Фики, който се намира в заведението и празнува рожден ден. Жеста зарадва Стораро и той излезе на сцената под бурните овации на публиката и след като му бе поднесена торта от екипа на заведението. Двамата с Галин дори изпяха няколко песни в дует. Феновете и на двамата аплодираха любимците си и дори си пожелаха един ден на ги зарадват с дует.

Пред своята аудитория в Инстаграм Галин коментира приказките за враждата му с Фики като: „Приказки от 1001 нощ“. Слуховете за напрежението между двамата се зараждат още в самото начало на кариерите им, като част от конкуренцията помежду им.

След като преди година Галин се раздели с Диона като продуцент и изпълнител, с днешна дата те се събират като колеги този път в общо парче. Двамата са готови с дуетна песен, която се казва „Бивши“. Феновете им веднага харесаха факта, че любимците им отново се събират, и залагат, че общата им песен ще е тотален хит. По всичко личи, че Диона и Галин са заровили старите си противоречия и отново мислят в една посока.

Преди години ежегодните награди на телевизия „Планета“ често ставаха повод за скандали между певиците. Една от клюките гласеше, че двете топизпълнителки Галена и Преслава са потънали в жестока вражда след класация за най-влиятелни известни личности. Двете дами стартират почти паралелно кариерите си и дори живеят заедно в началото, помагайки си във всичко. Изведнъж тази тяхна дружба приключи, а слухове се появиха всякакви, като най-пикантната бе, че сривът в отношенията им е за наградата „Певица на годината“. Галена се била обидила, че колежката й пак взима приза, заради което и не се появила на церемонията. Тъкмо феновете им останаха с впечатление, че двете икони са заровили томахавките и тогава Галена проговори. Звездата разкри, че двете нямат отношения и приятелството им е приключило, макар да боли. Преди няколко години обаче Преслава предприе първата крачка към сдобряване. Тогава тя сподели, че е изготвила списък с любими за нея попфолк песни, изпети от нейни колежки. Изненадващо се оказа, че повечето са на Галена. Феновете се зарадваха, че този жест на Преслава ще постави началото на стопянето на ледовете между двете.

И докато още не е ясно в какви точно отношения са двете някога неразделни приятелки, то Галена поне успя да зарови томахавките с друга своя колежка - Мария. Гoдини нapeд тe мeĸo ĸaзaнo нe ce пoнacяxa. Слуховете разказват, че двете също не можели да си поделят награда. Преди две години обаче те си спретнаха спoнтaннa cъвмecтнa изявa в eдин oт нaй-извecтнитe ĸлyбoвe в Cлънчeв бpяг и показаха, че скандалите им са в миналото. Oфициaлнo yчacтиeтo бe нa Гaлeнa, a ĸoлeжĸaтa й бe в пyблиĸaтa c пpиятeлĸи. B мoмeнтa, в ĸoйтo Гaлeнa зaпя пapчeтo нa Mapия „Haй-дoбpият“, я пoĸaни нa cцeнaтa. Двeтe зapaдвaxa пoчитaтeлитe c импpoвизиpaн дyeт и тaнци. Слуховете разказват, че двете също не можели да си поделят награда.

Още две любимки на народа започват кариерите си като много близки приятелки. Емилия и Десислава делят всичко, дори живеят заедно. След като Деси бързо набира скорост и изпреварва с работата си успехите на приятелката си, Емилия започва да я копира, това станало причина за конфликт и ревност помежду им. Години продължават лошите отношения помежду им. Докато накрая заровиха оръжието на скандала. Деси качва снимка с колежката си в своята фен страница в социалната мрежа. Текстът, който придружава снимката, е „с моята приятелка Емилия“.

Джулиана иска мир с Илиян

Джулиана Гани и съпругът й Илиян изгладиха отношенията помежду си. Поне по отношение на сина им Давид. Силиконката реши да отговаря на въпроси на свои последователи в Инстаграм. Миската остана изненадана, като разбра, че повечето са на тема скандалите й с Илиян и кой гледа детето. След раздорите между звездната двойка наследникът им остана при татко си. Гани не можеше да го вижда освен в социалните мрежи и чрез видеоразговори. Тази ситуация вече е в историята, дали заради новата любов, появила се в живота на красавицата, или поради друга причина Илиян и Гани са сключили примирие. Джулиана споделя във видео, че е готова на компромиси в името на това „една малка душичка да расте щастливо“. Бившите партньори в живота спряха да леят помия един срещу друг. Нападки от двете страни не липсваха, но от няколко седмици е настъпило затишие.