0

Певецът Джъстин Бийбър отмени концерти, тъй като се бори със заболяване, което причинява парализа на лицето, предадоха информационните агенции, цитирани от БТА. Изпълнителят на "One Time" обяви, че страда от синдрома на Рамзи Хънт, който се появява, след като вирусът на херпес зостер засегне лицевия нерв близо до ухото. В резултат на това половината лице остава неподвижно.

"Както виждате, това око не мига. Не мога да се усмихна от тази страна на лицето си. Тази ноздра няма да помръдне", каза Бийбър (28 г.) във видео, качено в профила му в Инстаграм. Той показва на почитателите си, че не може да движи дясната част на лицето. "Напълно неподвижна е тази страна на лицето ми", казва певецът. 

Изпълнителят отмени много изяви в родната си Канада в последните дни и остави недоволни феновете си. "За тези, които са разочаровани от отменените концерти - аз просто физически, очевидно, не мога да ги направя”, заяви Бийбър. "Това е много сериозно, както можете да видите".

Изпълнителят каза, че прави специални упражнения в опит да възстанови движението на дясната страна на лицето си. "Вярвам на Бог, вярвам, че всичко това се случва с причина, не знам каква е точно в момента, но междувременно ще си почивам и... обичам ви", завършва обръщението си Бийбър.