Р еджеп Бадев – победителят в последния сезон на Hell's Kitchen, отвори свой ресторант в Пловдив. Именно в пицария кулинарят вложи спечелените от шоуто 100 хиляди лева, като по този начин той сбъдна две от мечтите си – да дирижира собствена кухня и да се завърне в България.

Реджеп Бадев – победителят в последния сезон на Hell's Kitchen, отвори свой ресторант в Пловдив. Именно в пицария кулинарят вложи спечелените от шоуто 100 хиляди лева, като по този начин той сбъдна две от мечтите си – да дирижира собствена кухня и да се завърне в България.

„Тази победа ми донесе много. Чувствам се много горд със себе си. Първоначално не очаквах, че ще стигна до този етап, обаче когато останахме петима, бях сигурен, че моето място е на финала и най-накрая се случи. Това беше единствената ми цел", разказва Реджи, чийто прякор Италианчето предвещава и с какво меню ще посреща посетителите си. А първият помощник в кухнята му се оказва не кой да е, а човекът, който му помага да развие таланта си – шеф Виктор Ангелов. „Днес аз работя за Реджеп. Така че каквото той поиска от мен, това правя. Тук съм, за да го подкрепя в начинанието му и съм се отдал напълно“, споделя строгият, но справедлив водещ на Hell's Kitchen.