0

О чевидно Риана не само се грижи за сегашните нужди на първородния си син, но му осигурява и стабилно финансово бъдеще.

34-годишната изпълнителка вече е най-младата самоизградила се милиардерка в Америка, която може да се похвали с богатство от 1,4 млрд. долара, пише ЕТ.

Риана оглави списъка на престижното списание Forbes за 2022 година, като измести от първото място Ким Кардашиян, която е на 41 години и която в общото класиране е на 16 място с 1,8 млрд.

Според Forbes, Риана, която е съсобственик на марката Fenty Beauty и държи 30% от акциите на модната линия Savage x Fenty, е и първият барбадоски милиардер, както и единствената жена под 40 години в тазгодишния списък от дами в Америка.

Богатството ѝ обаче може съвсем скоро да се увеличи, защото смята да пусне на пазара нова музика, която със сигурност ще бъде изкупена за минути.

„Гледам на следващия си проект по съвсем различен начин от преди. Мисля, че новият начин ми пасва по-добре, много по-добре. Автентичен е, по-забавен и ще премахне голяма част от напрежението“, казва Риана пред Vogue. 

Кайли Дженър – която е най-младата не-милиардерка в списъка на Forbes на 24 години – беше коронясана от публикацията като най-младата самоизградила се милиардерка през 2018 г.

Изданието обаче отне титлата, след като проучи нейното нетно състояние, което в момента е 600 милиона долара.

В бомбена статия Forbes твърди, че Кайли е лъгала за приходите си в продължение на години и твърди, че е подкрепила числата с фалшифицирани данъчни декларации.

Майката на две деца и нейният адвокат Майкъл Кумп отрекоха твърденията.