0

Б или Айлиш падна по лице в събота вечер по време на водещото й изпълнение на музикалния фестивал Коачела в Калифорния, предаде Ти Ем Зи.

Тя обаче го обърна на смях пред тълпата, която бе силно впечатлена от всеки неин ход.

Мегазвездата на попмузиката заяви пред феновете си, че е паднала на лицето си, след като се е спънала в маркуч от системата за пожарно обезопасяване в тъмнината между песните, изтъкна Прес асошиейшън.

20-годишната носителка на „Оскар“ изпълни експлозивна програма, която включваше употребата на кран, както и затрогващи моменти като дует с брат й - съавторът на песните й Финиъс, и компилация от домашни видеозаписи.

Но след като приключи с едно от изпълненията си, Били извика, а след това се разсмя и каза: „Ох! Момчета, току-що ядох л***а“. Както изтъкна Ти Ем Зи, сцената току-що бе потънала в мрак, когато певицата падна, така че феновете можеха да я чуят, но не и да я видят. Когато тя простена, изглеждаше, че я бе заболяло. Били повторно каза „Ох!“, докато си държеше ръката, сякаш изпитваше болка. „Беше тъмно, тъмно като в рог, и аз се спънах в ш*бания противопожарен маркуч - обясни попзвездата. - Ох! Както ходех... и си паднах на лицето“.

Това премеждие обаче не попречи на Били да довърши успешно изпълнението си. Феновете чуха серия от нейни хитове, включително Bury A Friend, Oxytocin, Bad Guy и Happier Than Ever. Те също така видяха компилация от нейни видеозаписи, вкл. клипове, в които тя пееше с брат си Getting Older, а техните родители им акомпанираха. Докато Били изпълняваше песента Ocean Eyes, написана, когато тя е била едва 13-годишна, механична платформа я издигна на 20 фута (6 метра) във въздуха. Платформата се рееше над тълпата, докато младата попзвезда пееше.

Били също така изведе на сцената певицата Хейли Уилямс от групата Paramore като изненадващ гост, за да изпълнят заедно Misery Business. Тя също така й помогна да приключи участието си.

Друг хедлайнър на Коачела - Хари Стайлс, изведе на сцената в петък Лизо. Двамата изпяха хита му What Makes You Beautiful от времето, когато бе в „Уан Дайрекшън“.

Преди Били Айлиш на основната сцена се подвизаваше Меган Дъ Сталиън. Тя направи дръзко и енергично изпълнение, гарнирано със звуци на изстрели и клаксони. Рапърката изстреля редица свои хитове, включително WAP, която по принцип е с участието на Карди Би, но певицата не се появи на живо.

Завесата на фестивала Коачела, който се проведе за пръв път от 2019 г. насам, се спусна за последно за седемчленната рап група Brockhampton, които направиха финалното си лайв изпълнение заедно. А хедлайнърите на последния слот в неделя бяха електро супергрупата Swedish House Mafia и канадската мегазвезда Уикенд.