0

С тартираха снимките на нов български сериал. NOVA започна работа по „С река на сърцето“. Снимачният сет бе разпънат днес във Видин около река Дунав.

Една от главните роли е поверена на актьора Александър Сано.

„Кастът е меко казано много добър. Ще снимаме с колеги, с някои, от които съм работил през годините, а с други – не. Но изключително много уважавам работата им... Старата максима, че ако кастът е добре нареден, 80% от работата е свършена, вече започва да си личи. Реката е един от основните герои в сериала. Като човек, израснал на Дунав, през годините, в които живях в Русе, трябва да кажа, че има особена енергия в тази вода. Привидно тя тече много бавно, гладка е и всичко е спокойно, но има едни подводни течения, които могат да обърнат лодката. Ще поживеем в региона почти половин година. Хората ни посрещнаха много радушно и гостопремно. Това, което мога да разкрия е, че моят герой на няколко пъти почти ще успее да се докосне до това, което си мечтае и иска да направи, но може би всеки път ще се намира нещо, което да осуетява този му блян. Пожелавам енергията, с която започна целият снимачен процес, да се развива все повече и повече!“, разказа той.

На режисьорския стол сяка Мартин Макариев, който обещава „колоритни персонажи, в които всеки зрител може да се припознае“.

Очаква се в „С река на сърцето“ да се разпише с премиера още тази есен.