0

Е дин от най-желаните гръцки ергени и мегазвезда Никос Вертис обещава грандиозно шоу на световно ниво за концерта си на 30 март, когато буквално ще превърне зала „Арена Армеец“ в истински бузуки бар. На сцената той ще се качи с 25 музиканти, а за ВИП зоната дори диваните ще са докарани от клуба на изпълнителя в Атина.

Микс

Посещението му у нас се осъществява с подкрепата на узо Paralia. Заради пандемията датата на концерта на два пъти беше променяна. От популярната анасонова напитка пък са подготвили комплименти за посетителите в специално обособената ВИП зона. Никос Вертис е най-известният изпълнител на музикалния стил лаика – микс между традиционна гръцка музика и поп и денс звучене. Той е един от най-обичаните и желани съвременни изпълнители на гръцка музика и е сред най-популярните гръцки ергени. Роден е в Холандия от смесен брак, на 6 години семейството му се премества в Солун.

Слоган

Изпълнителят е изключителен перфекционист и много внимателно подбира концертните си изяви. Принципът му е да отклонява покани да пее на лични събития. Отказвал е хонорар от 1 милион евро да пее на сватба. За него е изключително важно да пее само на концерти и мегаспектакли.

Слоганът на узо Paraliа е "Гърците са го измислили". Tова важи както за философията, демокрацията, Олимпийските игри... но най-вече за хубавия живот. „Официалните правила за консумация на узото са - "Винаги в компания“ с вода и лед. Ледът му придава правилна температура, а водата характерния млечен вид, разказват от узо Paralia. Името на марката буквално означава „плаж“ и се произвежда в Кавала.