0

К омикът Ненчо Балабанов показа новото си гадже, но така и не пожела да разкрие името на девойката. Той пусна кратко видео в социалните мрежи, на което танцуват заедно с непознатата дама, а в началото дори се държат за ръце.

Вкус

Момичето е непознато в светските среди, което е нещо ново за актьора, който, след като се разведе, търсеше сродна душа сред известните дами. Той имаше дълъг романс с певицата Йоанна Драгнева, която в момента е в трепетно очакване на втора рожба от тв водещия Мирослав Димитров. Съвсем наскоро името на Балабанов бе свързано с гимнастичката и тв водеща Симона Пейчева. Противно на впечатлението, че Ненчо си пада само по известни дами, сега сърцето му е пленила, която няма нищо общо с шоубизнеса. „Телеграф“ научи, че новата му изгора се нарича Катрин Русева и е родена през 1993 г.

История

Така излиза, че тя е по-млада с цели 13 години от 41-годишния Балабанов, а двамата се запознали през есента. От месец дори живеели на семейни начала, но засега актьорът не иска да казва името й, тъй като вече си е патил от публичността на връзките си. Влюбената двойка от преди няколко дни се завърна от почивка в Дубай, където прекара незабравима седмица. Оттам той не отрече, че е в компанията на жена, но не пожела да издаде повече. В повечето си интервюта той казва само, че е щастлив, но не повдига повече завесата на личния си свят.