0

С питка, баница и бонбони посрещнаха сънародниците ни в Саутхемптън Александър Сано. Обичаният актьор е на европейско турне с филма „В сърцето на машината“, дело на Мартин Макариев. 

От видео, публикувано в личния профил на Сано в социалната мрежа Инстаграм, се вижда как феновете му го посрещат с вкусна питка, на която отгоре е сложен надпис : „Добре дошъл Сано в Саутхемптън“. Вкусна баница и шоколадови бонбони също чакали нашето момче, но най- голямата радост за него определено остава препълнената зала по време на прожекцията и аплодисментите, които доказват, че новата лента определено ще бъде една от хитовите български продукции. 

Екип на „Телеграф“ се свърза с Александър Сано буквално минути преди двойната прожекция на филма в Нюкасъл.

„На седмото небе съм от щастие съм как хората приемат „В сърцето на машината“. Дори на финалните надписи не отместват поглед от екраните. След прожекциите се снимаме, говорим си, чувството е страхотно“, сподели актьорът. Освен в Нюкасъл и Саутхемптън филмът вече беше видян и от българите в Хамбург и Бремен. Европейското турне на лентата ще продължи в Лондон, Дюселдорф, Франкфурт, Кьон, Виена, Париж и много други. Официалната премиера у нас пък ще бъде на 18 март.