0

З вездата от криминалната сага на Нова „Братя“- Алекс Иванов, известен като екранния Сандо Акарди, разработва спектакъл по Чехов. Става дума за романа „Черния монах“, а по план представлението трябва да бъде с премиери дати през следващата година. 

Обучение

Любовта на Алекс към литературата го отвежда до един от класическите примери в областта. Тази постановка ще е и първата стъпка на Иванов като режисьор.
В момента артистът, който се сдоби със славата на лошо момче в сериала, играе в постановките на театър „Сфумато“ и едновременно с това учи в НАТФИЗ в класа на проф. Иван Добчев. 


Идеята за спектакъла идва, след като Алекс решава, че иска да учи режисура. Всички от университетите, които е набелязал, са в чужбина. Въпреки това младият талант е категоричен, че иска да развива кариерата си у нас и ще е зад граница само докато трае обучението му. 

Помощ

В момента Алекс отново радва от малкия екран в 4-ти сезон на „Братя“, където главно си партнира с актрисата Сара Драгулева. За екшън сцените пък му помага Влади Михайлов, но най-много  подкрепа младият артист вижда в Стойо Мирков и Мартин Димитров, с когото са приятели и в живота, освен че и двамата са студенти на проф. Добчев. „Мартин е само с една година по-голям от мен. Приятели сме и в живота, помагал ми е много“, разкрива в едно от интервютата си Алекс.