0

Д жулиана Гани изгуби битката от бивши си Илиян - съдът даде детето на бащата. Сагата по раздялата им и поделянето на детето приключи след като съдът отсъди, то да остане да живее при баща си. По закон майката ще може да го вижда всяка седмица в последните три дни от седмицата, ще плаща издръжка 164 лв. 

Решението на съда за родителските права е вследствие на споразумение между двамата родители, а именно малкият Давид да остане при таткото. Джулиана взела решението да даде правата на Найденов с цел да избегне понататъшни срещи в съда.

По време на делото, Илиян се опитал да уязви бившата си с това, че не иска при срещите на Джулиана с Давид да присъства новия й мъж. Съдът обаче е отхвърлил опитите за забрана кой да присъства. В Инстаграм на въпроса дали ще запознае сина си с новия и приятел Джулката отговаря, че ще бъде предпазлива. 

Идващият уикенд, Гани ще бъде насаме със сина си Давид за първи път от месец декември миналата година, когато е била последната им среща. 

Джулиана Гани отново подхрани съмнения за бременност след като на въпрос "Бременна ли си", тя отговаря "може би да... личи ли ми". 

Гани

 Гани