0

Н оминираната за Оскар Салма Хайек се присъединява към екипа на Чанинг Тейтъм в третата част на Magic Mike (Професия: Стриптизьор), след като наследничката на принцеса от  Зимбабве Танди Нютън се отказа.

„Танди Нютън взе трудното решение да се оттегли от продукцията на Warner Bros. Pictures „Професия: Стриптизьор- Последният танц“, за да реши семейни въпроси“, каза говорител на студиото пред Variety в сряда.

Филмът се прави само за HBO Max. Рийд Каролин се завръща като сценарист, а Стивън Содърбърг като режисьор.

Очаква се третата част да обгърне трилогията.

Продукцията току-що започна в Обединеното кралство. Режисьорът на “Magic Mike XXL” Грегъри Джейкъбс продуцира с Каролин, Ник Уекслър и Питър Кирнан.

В февруарското си интервю за корицата на Variety Тейтъм и Каролин намекнаха, че главната женска роля ще бъде от решаващо значение за сюжета на продължението.

„Става дума за жена, заседнала в ужасно стриптийз шоу като Чипендейлс и след това осъзнала: „Какво, по дяволите, правя тук?“ И тогава Magic Mike се появяват. Тя влиза в заешката дупка и пита: Какво наистина искам?“, каза Каролин тогава.

Тейтъм добави, че героинята е „наистина силна, почти по-силен от Майк… никога не сме правили традиционна любовна история и това не е традиционна любовна история“.