0

С ексбомбата Джулиана Гани се превърна в порнозвезда в нов видеоклип към чалга песен. Става дума за новия сингъл на попфолк певеца Силвър. Във видеото Джулка влиза в образа на световноизвестната порнозвезда Миа Халифа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @silvestarmateev_silver

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @silvestarmateev_silver

Кириз

Самото парче е посветено на еротичната актриса и носи нейното име.

Instagram

Клипът е сниман в края на миналата година и в него са използвани кадри от почивката на Джули в Дубай, сподели самата тя пред „Телеграф“.

Във видеото Джулиана дефилира предизвикателно и позира по оскъдно бельо и бански. Гани внася сериозна доза сексапил във видеото. След кратко музикално затишие на самостоятелни парчета Силвестър Матеев най-накрая пусна нов проект, който дава заявка да стане едно от любимите летни парчета.

Instagram

Изненадващото е, че сингълът е с две заглавия – „Миа Халифа“ и „Гадже кириз“, което не е правено от друг изпълнител у нас. „Идва лято, нека „Гадже кириз“ бъде култова фраза на най-якия сезон, а тази песен да звучи, да гърми отвсякъде“, пожела си Силвър. И добави: “Що се отнася до Миа Халифа, тагнете я, за да си знае“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @silvestarmateev_silver

Договор

Миа Халифа е американска порнозвезда с ливански корени, която става известна с еротичните си уебкамери. Тя е едно от най-търсените лица в порносайтовете и индустрията и обещава небивал успех.

Instagram

Няколко месеца след като навлиза професионално в порното обаче Халифа прекратява договора си и се отказва от бляскавата си кариера.