0

"С огромно вълнение искам да ви съобщя, че една от най-големите ми мечти е вече факт“, съобщава родопчанката Елвира Далакова във Фейсбук. Тя е една от участничките в романтично приключение в родния ефир – "Ергенът". В събота бе премиерата на дебютната й книга “Вярвам в чудеса".

"С тази книга искам да помогна на хора като мен, хора които си мислят, че само те имат проблеми. Тук ще откриете един жизнен цикъл, нещата, през които минава всеки от нас – от щастие до тъга, от любов до разочарование, от професия до реализирани цели, от самота до вяра.

Желанието ми е да Ви покажа, че преминаването през тези чувства и емоции е част от пътя на всеки човек. Стиховете ми са писани, докато съм опитвала и от сладкото, и от много соленото, докато съм вкусвала от специалитета, наречен "живот“, посочи Елвира.

Събитието се проведе в заведение пред изпълнените с гордост очи на другите момичета от риалитито, както и на самия Виктор Стоянов. Една липса обаче направи впечатление - тази на Александра. Докато останалите момичета се снимаха с Елвира, то психоложката качи снимка от кафене на столичен мол, като компанията ѝ беше от непознати за публиката момичета.

Каква е причината за тази странна липса, не знаем официално, но от Q&A на Благовеста Бонбонова разбрахме, че абсолютно всички момичета са били поканени на събитието и решението да не присъства Александра е абсолютно нейно. 

Иначе денят на представянето на "Вярвам в чудеса", както се казва стихосбирката, Елвира определи като сбъдната мечта. "През годините съм си поставяла много цели, но специално тази, ми се струваше толкова далечна, че чак недостижима", признава тя.