0

Е динствената дъщеря на фолкпевицата Мария се появи на светско парти с поостаряло тоалетче от гардероба на знаменитата си майка.

Момиченцето вече толкова е пораснало, че дрехите на Мара все по-често влизали в употреба на малката Марая. Елегантен сет в бежово, украсен с щраусови пера, бе избрала тийнейджърката за откриване на столична галерия.

Чанти

Кратко проучване обаче показва, че луксозната дреха е част от фотосесия на звездната й майка от началото на годината. Костюмчето е на много известна модна марка, а стойността му възлиза на 8 минимални български заплати.

Певицата е засичана с него и по време на свое участие. Явно водена от това, че един тоалет като този не може да бъде повтарян по няколко пъти, вече използваните дрехи Мария подарява на щерка си.

Същото очевидно се отнася до чантите, тъй като малката е аранжирала тоалета с една от луксозните и много скъпи чанти на майка си.

Галерия

Очевидно звездното момиченце се чувства добре в тоалета си. Поне така изглежда на снимка, качена в профила на мащехата й. Двете позират усмихнати.

Кадърът, който качи втората съпруга на бащата на Марая в социалните мрежи, е от откриването на арт галерията й. Двете дами се забавляваха прекрасно и по всичко личеше, че са в прекрасни отношения.

Дубъл

Припомняме, че фолкпевицата Мария беше омъжена за бизнесмена Митко Андонов, който е й баща на Марая. След раздялата си с нея той създаде ново семейство с художничката и дизайнер Никол Милева, от която има две деца.

Новата съпруга нямала нищо против първата му дъщеря и семейството често полагало грижи за нея.