0

К атето Евро къпе снахите си в едно и също джкузи.

Във вторник Ивелина Чоева, новата изгора на Сашо Кадиев, беше заедно с Александра Богданска на гости на звездата от „Оркестър без име“, която преподаваше урок по жулене на ракийка. Катето обясни на Чоева стъпка по стъпка как да стане майстор в пийването на домашна гроздова.

Instagram

"Сега ще учим Ивчето как да пие ракия, защото в този дом всеки се научава рано или късно", казаха през смях и в тон свекървата и новата на Сашко.

Instagram

„Знам, че на някои хора им е гаден аромата, но това е една много хубава първокласна гроздова ракия. За да не ти е неприятно си приготвяш върху една виличка перфектната хапка – доматче, краставичка, сиренце и малко магданозче, отпиваш малко ракия и веднага лапаш“, обясни Катето на Ивелина.

Instagram

След това домакинята предложи на гостенките си перфектния завършек на вечерта, а именно Богданска и Чоева да се метнат в джакузито, в което и старата снаха топи дупе.

Instagram

Ден по-късно Таня Тончева, бившата приятелка на Сашо Кадиев и майка на дъщеричката му, пусна клипче в профила си Instagram именно от джакузито на Катето в къщата й в Кокаляне.