0

Б ритни Спиърс и Сам Асгари ще кажат своите „Да“ днес, четвъртък, нa интимна сватбена церемония, разкриха източници, близки до певицата, съобщава в. "Мирър".

Очаква се 40-годишната звезда и нейният 28-годишен годеник да кажат "Да" пред много малък и отбран кръг от гости - който не включва майката на Бритни - Лин Спиърс, нито баща й Джейми Спиърс, нито сестра й Джейми Лин Спиърс. 

За специалния й ден Спиърс заложи на рокля на "Версаче", пише People.

Според медиите отвъд Океана братът на Бритни, Брайън, ще я заведе до олтара, тъй като е единствено изключение от нейното правило "без семейство".

Така че ролята на бащата, отвеждащ булката до младоженеца, може би ще изпълни той. 

Преди време Бритни и любимият й казаха, че точния ден на сватбата е тайна и ще я обявят постфактум - на следващия ден. 

Актьорът и модел Сам зададе съдбовния въпрос на певицата още през септември, малко след като Бритни получи свободата си след 13 години попечителство от страна на баща й. 

Оттогава двамата не спират с романтичните си воаяжи до екзотични дестинации - Кабо, Канкун, Лас Вегас и Хавай. 

В последното си видео в Инстаграм Бритни подхрани слуховете, че смята да се омъжи за трети път, снимайки се как вечеря и пие шампанско със Сам на задната седалка на "Ролс-Ройс" - бял маникюр и бижута, в които някои привидяха брачна тема. 

С британски акцент тя обяснява, че се чувства изискана с всички тези бижута по себе си.  

По-рано Бритни разкри, че Донатела Версаче е проектирала нейната сватбена рокля. Тя е направила лично посещение в дома на Бритни в Лос Анджелис, за да работи по плановете им. Бритни се срещна със Сам на снимачната площадка на нейното видео "Slumber Party" през 2016 г. и оттогава са неразделни. 

През април тази година Бритни обяви, че е бременна, но за съжаление направи спонтанен аборт. 

Това е трета сватба за Бритни - преди това беше омъжена за Джейсън Александър и Кевин Федърлайн.