0

Н осителката на титлата Мис Силикон Джулиана Гани се сгоди за трети път, и то само два дни след официалния развод с бащата на сина й Илиян.

Красавицата предизвика истинска сензация в мрежата, като качи снимка в личния си профил. На фотоса миската позира, облечена в бяла булченска рокля, с воал на главата. В ръцете си държи букет от розови рози, а между листенцата на една от тях е поставен пръстен от бяло злато с диамант. Под публикацията Мис Силикон е поставила емотиконки на булка и брачна халка. Феновете на красавицата не одобриха поста и и я засипаха с обидни коментари: „Тези мъже ги сменяш като носни кърпички“, „Жалко за хубавото дете“, гласяха някои от тях. Часове след като сподели снимката и бе залята от негативизъм, Гани реши да изтрие лошите коментари под нея.

Само преди няколко месеца Гани приключи отношенията си с бащата на сина си Давид - Илиян. Двамата имаха бурна любов, която продължи повече от три години, но завърши с война. Съпрузите се атакуваха по всякакъв начин само и само взаимно да се злепоставят. Решението за развод помежду им дойде преди дни, а правата за отглеждане на общото им дете бяха присъдени на Илиян. Личният живот на блондинката определено прилича на индийски сериал. Преди да се сгоди с Илиян, малката Джулка бе омъжена за Станимир Ташев, любовта им продължи една година. Гани се запознава с Илиян, докато все още е с Ташев.

Междувременно днес Джулиана се носи отново на крилете на любовта със съпруг номер три. А в социалните мрежи моделката показа как е преминал и първият им съвместен уикенд със сина й Давид. Като истинско семейство тримата обикалят детски площадки и различни забавления.