0

П оявиха се слухове, че Джони Деп ще играе във втората част на Бийтълджус рамо до рамо с бившата си приятелка Уинона Райдър. 

Все още нищо не е потвърдено официално, но според листа на участници във филма, освен Майкъл Кийтън, който изигра Бийтълджус, са Деп и Райдър. 

Слухът идва по времето на делото на Деп срещу бившата му жена Амбър Хърд за клевета, което е към края си. Тази седмица журито трябва да се прозинесе.

Бийтълджус е филмът от 1988 г., режисиран от Тим Бъртън и става въпрос за духовете на „покойна двойка, която е тормозена от непоносимо семейство, което се е преместило в дома им“, което ги кара да потърсят помощ от злонамерения дух - изигран от Майкъл Кийтън, за да разкара нежеланото семейството. 

Част от това непоносимо семейство беше Райдър, която беше на 17 години по това време и играеше Лидия Дийц - готик момиче.

И Райдър наскоро потвърди пред USA today, че се „надява“ да повтори своята емблематична роля.

Все още нищо не е сигурно, но актрисата от Stranger Things каза: „Определено съм развълнувана и наистина се надявам, че това ще се случи. Единственият начин, по който бихме го направили, е ако всичко беше перфектно и имахме всички хора – очевидно Майкъл и очевидно Тим."

Докато феновете са развълнувани, че любимата им страховита група се събира отново, те осъзнаха, че ако потърсите в Google списъка с актьори за новия филм, ще се появи още един не малко познат актьор - Деп. 

Един фен използва Twitter, за да сподели новината, казвайки: „Развълнуван съм да видя Джони Деп в актьорския състав на Beetlejuice 2.“ 

Друг написа: "Щастлив съм за Джони!! Робърт Дауни-младши иска Джони за следващия Шерлок Холмс!"