С инът на Клинт Истууд - Скот, който умело върви по стъпките на своя легендарен баща в професията, отново е в България и може да бъде засечен да обикаля София.

Синът на Клинт Истууд - Скот, който умело върви по стъпките на своя легендарен баща в професията, отново е в България и може да бъде засечен да обикаля София.

Актьорът пристигна у нас преди две седмици за филма „29 април 1992“, в който си партнира заедно с друго голямо име от световното кино – Рей Лиота.

Комплекс

Скот Истууд не остана незабелязан от родните ловци на автографи, които успяха да го хванат след разходка в центъра на София и да се снимат с него. Валентин Рангелов, Христо Могилански и Тодор Петров разкриха, че актьорът бил изключително дружелюбен и веднага се съгласил да се снима с тях. Бил придружен от своя асистент. За разлика от множество други звезди, които спят в центъра на София, Истууд пожелал да бъде настанен в затворен комплекс в полите на Витоша, за да може да бъде по-близо до снимачната площадка в студията на Ню Бояна Филм. Снимките започнаха миналия понеделник, а сред подбраните локации са още подземията на НДК, където снимките вече се състояха, и ТЕЦ - София. Режисьор на лентата е Ариел Вроман, а автор на сценария е Шон Пена, който представя най-известния обир в историята на Лос Анджелис през 1992 г.

Екскурзии

Ловците на автографи издадоха, че Скот Исттуд използва почивните си дни, за да отскача до Гърция и Италия. Последно е бил в Солун за 3-4 дни. Там е бил забелязан да кара колело в компанията на своя асистент. Компанията е посетила и Южна Италия, където се е гмуркала. Актьорът споделил пред колеги от екипа, че много му харесва в България. Допаднало му още преди две години, когато заедно с Орландо Блум снимаха екшъна The Outpost.