0

Ч ет Ханкс разказва за привилегиите, с които е бил отгледа, но и подчертава, че освен предимствата, в живота си се е сблъсквал и с много негативи, пише Mirror. 31-годишният актьор е плод на любовта между Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън. 

Той разказва за живота си в своя YouTube канал, като споделя, че съдбата му е била много объркана. По думите му, е получил много предимства, благодарение на родителите си.

Чет, който играе в сериалите Empire и Shameless – обаче казва, че това е „нож с две остриета“, добавяйки, че славата може да бъде „токсична“ и че „създава много ревност“.

Той споделя: "Баща ми е обичан , но за мен това създаде много презрение."

Чет отрича да е прекалено разглезен и разказва, че баща му Том Ханкс му е давал около 60 долара да измие колата му, за да изкара парите си с труд.

Той коментира: „Срещнах много презрение, много враждебност, много негативизъм“. По думите му хората не са имали смелост да му казват лошите неща в очите, а винаги са го правели зад гърба му.

Чет подчертава, че е променил живота си и вече не върви по пътя на саморазрушението.

„По-рано това включваше търсене на удоволствие чрез партита, наркотици и алкохол“, казва той, като твърди, че е оставил всичко това зад гърба си.