0

А ктьорът Дуейн Джонсън, известен и с прякора си Скалата, изненада майка си Ата Джонсън с чисто нов Cadillac CT5 тази Коледа.

Брат Пит пък е с най-скъп подарък от своята бивша съпруга Анджелина Джоли, който е остров с формата на сърце за £12,2 млн., пише британското списание „OK!”.

Не е тайна, че знаменитостите са щедри, когато става дума за подаръци

 а когато става дума за Коледа, те наистина се радват да полагат много усилия, за да осигурят перфектния подарък. През годините сме виждали да се правят някои разкошни покупки по време на празничния сезон с прикачени някои огромни ценови етикети - включително всичко от дизайнерски чанти до истински, тропически остров. Островът с формата на сърце не е единственият скъп подарък, който Джоли подарява на Брат Пит. Преди това той е получил от нея и водопад и дори хеликоптер.

Скалата също често изненадва родителите си със скъпи подаръци

Преди три години Джонсън дари "златен билет" на майка си Ата Джонсън, който й позволява да притежава дом в съответствие с желанията й. Дуейн постна видео в социалните мрежи, в което заявява, че купил на майка си нов дом за Коледа. Джонсън засне и тазгодишната изненада за майка си. Във видето той показва подаръка - кола, а тя се разплаква от радост. Джипът е бял и украсен с червена панделка. Двете най-малки дъщери на Дуейн, Жасмин и Тиана, крещят в клипа, докато помагат с разкриването на изненадата. „Тя беше шокирана. Беше обзета от чиста радост“, добави Дуейн, шегувайки се, че дори кучето му Хобс искало да „надникне в новия кадилак“.

Да, прочетохте го правилно.

Моли-Мей Хейг не повярва, че е истина, когато гаджето й Томи Фюри й подари чанта Chanel

за Коледа през 2020 г. Той пръсна огромните £3210 за дизайнерската чанта и може да се каже, че Моли беше доволна.

Когато майка ви е Кайли Дженър, а баба ви е Крис Дженър, определено няма ограничение за вашия коледен списък. През 2019 г. Крис построи двуетажна къща за игра за дъщерята на Кайли Сторми като коледен подарък. Невероятната къща в реални размери разполага с фалшива камина, балкон и дори е оборудвана с истински мебели. В емоционален видеоклип в Youtube Крис и Кайли представиха къщата на Сторми, като разкриха, че е реплика на такава, която Кайли е имала, когато е била дете.

За Коледа през 2019 г. Ник Джонас подари на съпругата си Приянка Чопра нейна собствена моторна шейна

Тя беше изключително впечатлена от подаръка и бързо влезе в Instagram, за да го покаже с поредица от забавни видеоклипове. От грандиозни жестове до дизайнерски стоки, Ким Кардашиян не се спира, когато става въпрос за подаряване. Още през 2018 г. звездата пътува до Япония, където небрежно взе осем миничанти Louis Vuitton, които се продават на дребно на цена от £750 всяка. След това Ким разкри, че това са коледни подаръци за „всички момиченца от семейството“.

През 2015 г. Лейди Гага получи собственото си бяло пони

като коледен подарък от нейния звукозаписен лейбъл. Тя нарече очарователния кон Арабела и беше зашеметена от щедростта на екипа си. Споделяйки сладка снимка на новото си пони, Лейди Гага написа: „Днес на прага ми беше доставен Бял ангел от небето. Чувствах се като в старите дни на звукозаписния бизнес! Благодаря от сърце на Джон Яник и Стив Бърман, цялото семейство на Interscope. Ще я яздя, ще се грижа за нея и ще я обичам завинаги. Бях толкова изненадана!“.

Всички се чувстваме малко виновни, че си купуваме подарък, докато пазаруваме по Коледа, а Джъстин Бийбър издигна това на съвсем ново ниво през 2014 г. Поп звездата си купи като подарък нов частен самолет на стойност невероятните £45 милиона. „Нов самолет за Коледа и тя е красива“, надписа Джъстин снимка на

новия си самолет, който включва плюшени кожени седалки, голям диван и изискан салон

През 2020 г. Кание Уест е похарчил близо 1 милион паунда за подаръци за съпругата си Ким Кардашиян, съобщават запознати. Рапърът купи на Ким не един, а пет Mercedes-Maybach GLS 600, които са на стойност около £147 000 всеки. Коледа в семейство Бекъм е разбираемо бляскава. Двойката със звезди Виктория и Дейвид излизат на всички за Коледа всяка година и е известно, че си купуваха някои пищни подаръци през годините.

Съобщава се, че през 2005 г. Виктория купи на съпруга си Rolls-Royce Phantom - който се продава на дребно за £300 000.

Четете утре какви подаръци са получавали БГ звездите.