0

Б ившият кечист, преквалифицирал се в актьор, Дуейн Джонсън, по- известен с прякора си Скалата, отсвири Вин Дизел, след като категорично отказа да вземе участие в 10-ия филм от поредицата „Бързи и яростни“. Дуейн няма никакво намерение да се завръща в лентата и дори заяви, че усеща манипулация от страна на Вин заради негов пост в социалните мрежи.

Скалата твърди, че още когато са провели разговор и са заровили томахавките помежду си, той е бил категоричен, че няма да се завърне в една от най-успешните холивудски поредици.

Припомняме ви, че свадата между двамата датира от 2016-а, когато двамата се спречкаха на снимачната площадка на „Бързи и яростни 8“.

„През месец юни, когато с Вин се свързахме, но не чрез социалните мрежи, му казах директно - и в личен разговор, че няма да се върна в поредицата. Бях непоколебим и искрен и заявих, че винаги ще подкрепям екипа и ще стискам палци на франчайза да бъде успешен. Но няма никакъв шанс да се върна. В личен разговор обсъдих казуса и с моите партньори в Universal, които ме подкрепиха и разбраха проблема“, заяви Скалата пред CNN.

Той допълни, че е останал много изненадан от поста на Дизел от преди месец. В него Вин нарича Скалата свой „по-малък брат“ и твърди, че децата му се обръщат към бившия кечист с „чичо Дуейн“. „Този пост е пример за манипулацията, която упражнява Вин. Не ми хареса това, че той намеси децата си в публикацията, както и смъртта на Пол Уокър. Бяхме говорили вече за това месеци по-рано. Моята цел винаги е била да приключа това прекрасно преживяване с „Бързи и яростни“ с благодарност и достойнство. Жалко е, че сега се води този публичен диалог“, допълва Дуейн Джонсън.