0

Д уейн Джонсън сподели нова снимка от зад сцената на Black Adam (Черния Адам) докато презаснемането продължава. Това е първата супергеройска роля на Скалата и е анти-герой, който е враг на Шазам. 

Освен Джонсън, Пиърс Броснан влиза в ролята на д-р Фейт, Ноа Сентинео в ролята на Atom Smasher, Алдис Ходж като Hawkman и Сара Шахи като Изида. Jaume Collet-Serra от Jungle Cruise е начело на Black Adam, който наскоро измести датите на пускане от 29 юли на 21 октомври 2022 г. 

Дуейн Джонсън сподели изображение на Черния Адам в костюм, изглеждащ заплашително внушителен. 

В публикацията Джонсън казва, че снимките продължават през "интензивна производствена седмица", тъй като те "полагат последните щрихи" на филма. Цялото тяло на Джонсън е покрито от костюма и подчертава неговите детайли, включително ботушите, ръкавиците и колана, всички от които имат впечатляващо количество изтънченост на дизайна. 

"През цялата си кариера имах привилегията да играя някои страхотни (забавни) герои през годините, но никой не пасва повече на ДНК-то ми от този антигерой, известен като Човекът в черно, Тет Адам“, написа Скалата.