0

Ф олкпевицата Андреа за пореден път скандализира феновете си. Русата изпълнителка пусна лайф в Инстаграм, по време на който се виждаха зърната й.

Андреа се включи от заведение и докато се храни разказва с пълна уста за бившата си половинката боксьора Кубрат Пулев, колегите си в лекия жанр и какви наркотици е взимала. Дори на видето, звездата известна с подравените си снимки, използва филтър. 

За Пулев отбягва темата, но на два пъти потвърждава, че в момента не са заедно. 

За колежката си Анелия споделя, че вече не са приятелки. "Анелия си показа същността", коментира Андреа. Изпълнителката казва, че би направила дует с Деси Слава и определя техниката й на пеене като най-отличителна. Не би направила обща песен с Галена и Емануела. 

Андреа признава, че е пробвала марихуана, но никога не е взимала тежки наркотици. "Никога не съм взимала амфетамини, хероин, или такива неща. Пиех успокоителни преди 3-4 години, което не трябваше да го правя, но ме накараха докторите", споделя певицата.

Аднреа разказва и история, че в заведение е срещнала холивудския актьор Джерард Бътлър, но не знаела кой е той. По думите й световната звезда цяла вечер галил кучето й. 

От видеото става ясно, че певицата е прекарала коронавирус през декември, след което започнала да забравя много. 

Андреа се оплака и от бившия си фризьор, защото изгорил косата й. "Аз повече няма да крия, когато някой ми е направил мръсотия", заканва се певицата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)