0

Н овата изгора на малкия син на Тони Стораро – Емрах, лъсна в секссайт. Девойката, която вече дори си пусна видео с певеца, предлага различни сексуслуги, като всички са с различни тарифи според времетраенето. 

Според сайта момичето се казва Анита, а в профила й в социалните мрежи е изписана като Мариа Белла. Татусът на ръката й я издава, че всъщност девойката от клипчето с Емрах и тази от сайта за възрастни са една и съща.

Профилът на момичето в сайта

 Профилът на момичето в сайта

Според други слухове снимките й са откраднати и тя не знае, че фигурира в подобен сайт. Там е обяснено, че предлага френски ласки, стриптийз, масаж и др., а цената е от 130 лв. за половин час до 2 бона за цялата нощ. 

Блондинката е на 30 години, което доказва, че Емрах си пада по по-големи от него жени. 

Доскоро той делеше легло с фолкпевицата Теди Александрова, но в бранша се шушука, че баща му е сложил край на любовната им авантюра.

„Тони раздели Емрах и Теди, а сега синът му е с момиче от сайт“, смеят се техни колеги.

Самата Александрова явно също е разбрала за новата забежка на бившия си, защото качи осмиваща карикатура на две леки жени, които си говорят, а отгоре написа: „По-здрав за всички жрици на любовта. И те са хора, и то какви само“. Теди е бясна, тъй като именно тя бе причината за успешния възход на кариерата на Емрах, тъй като самата певица му правеше песните.