0

Р апърът Тото спечелил жена си Кристин – танцьорка по модерен балет - с таланта си в кухнята. В съвместното им битие тя е впечатлена от любовта на изпълнителя към готвенето. Страстта му към ястията е отличителна и често изненадва жена си с гозби. Красавицата споделя, че единственият проблем, свързан с хобито му, е мръсотията, която оставя след себе си. Но това според нея е незначително на фона на мъжките навици и романтичната страна, която изпълнителят й е показал.

Тото разказва, че с Криси са се видели на участие, когато тя работела като хореограф. Той я харесал още преди първия му разговор с нея. Бил я разпознал от балета на „Като две капки вода“. Побили го тръпки и първата мисъл, която минала през главата му, когато я видял, била „Жена ми ли влезе?“. Артистът иронично разказва как предсказал бъдещето им заедно. Що се отнася до танцьорката, тя споделя, че се влюбила в мъжа си от пръв поглед и обикнала самата емоция, която чувствала, когато той бил наоколо. Въпреки тази тръпка, която изпитали взаимно, те не успели дори да разберат името на другия.

Три месеца след първата им среща се засекли в заведение, в което прекарали цяла вечер в разговори, за които нито един не помни подробности, под влиянието на силното привличане, което чувствали в присъствието си. Йонислав Йотов, както е истинското му име, разкрива, че това, което го е пленило, е именно излъчването на жена му. Той твърди, че нейната чувствителност я отличавала от всички други жени и я е направила така специална за него. Още на втория ден от връзката им двойката заживяла заедно.

За по-малко от година взели решение да имат семейство. Споделят, че опитите им за бебе са били предизвикателство, но най-накрая мечтата им се е сбъднала въпреки известните съмнения на докторите. Бременността минала леко и младите родители заявяват, че въобще не са седели вкъщи, а са продължили динамичния си начин на живот.

Синът им Доминик се появява на бял свят на 29 юни 2019 г., на рождената дата на баща си. Името му е избирано дълго време и зад него седи посланието за носене на мъжка енергия и заряд.

През март 2022 г. семейството се радва на рожба за втори път. Кристин обявява новината с думите: „Най-великото ми постижение като жена! Всичко друго може да почака“. Полът и името на бебето още са в неизвестност, но се предполага, че новата наследничка е момиченце.

Младите родители целят да научат децата си на значението на думата „любов“ чрез личния пример, който дават. Според тях любовта между партньори трябва да гори, независимо от децата. Мечтата, която споделят двамата, е в предстоящите години да продължават да се обичат като тийнейджъри и да танцуват заедно в баровете, докато не остареят. Преди три дни двойката се похвали в социалните мрежи с красива лятна сватба. Певецът и дългогодишната му приятелка са се венчали без много шум и публичност, само ден след 31-вия рожден ден на Тото. Йотови градят връзката си върху силно доверие, уважение и комуникация, по думи на булката в интервю, още по време на първата им година заедно.

Танцувала на Снуп Дог и 100 Кила

Кристин е танцувала в балет Фънки Мънкис, които взимат участие в „Като две капки вода“, „Шоуто на Рачков“, X Factor. Тя започва своята танцова кариера още от ранна детска възраст, като взима класическите основи от залите по художествена гимнастика. Участва на големи събития и клипове рамо до рамо с изпълнители като Веси Бонева, 100 Кила, Марина Кискинова, Део, Сантра, Кристо и други. Взима участие и в концерта на американския рапър Снуп Дог. Започва да преподава едва преди 2 години хип-хоп за деца. Извървяла трудния път от начинаещ танцьор до професионалист, тя е силно мотивирана да предаде знанията и културата си на младите хора, учейки ги на нещо истинско и емоционално като танците. Затова и продължавала да танцува до петия месец на бременността си. Споделя, че танците й липсвали, но имала достатъчно смислена и щастлива причина да се пази.

Работил като ковач

Тото изненадващо сподели пред феновете си, че през годините се е интересувал от реинкарнацията (прераждане) и вярва в предишните животи. През 2019 г. в предаването „Новото познание със Стойчо Керев“ Йонислав разказва за преживяване, в което вижда края на отминалия си живот. Споделя, че работил като ковач и живял по време на война. Загинал заради експлозия и описва чувството като „олекотяване“. В същата година е гост на предаването „Търси се“, където близките му го описват като „учител по младост“, комбиниран с нетипична за възрастта си мъдрост. Майка му го нарича „визионер“ поради способността му да постига целите си и да върви гордо по собствения си път. Тото участва в програмите на NOVA „ВИП Брадър“, „Като две капки вода“, „Забраненото шоу на Рачков“ и „Маскираният певец“.