Х оливудската звезда Силвестър Сталоун кацна в София дни преди да стартира работата си по петата част от култовата си поредица „Рамбо“. На летището той бе посрещнат от продуцентите Лес Уелдън и Ави Лернер.

Холивудската звезда Силвестър Сталоун кацна в София дни преди да стартира работата си по петата част от култовата си поредица „Рамбо“. На летището той бе посрещнат от продуцентите Лес Уелдън и Ави Лернер.

Сюжетът на „Рамбо 5“ ще се около героя на Слай и премеждията да води нормален живот в ранчо в Аризона. Спокойното му ежедневие се разклаща, след като негова близка приятелка го моли за помощ, тъй като внучката й е изчезнала по време на парти в Мексико. Героят на Слай веднага се заема със случая, а гърба му ще пази журналист, чиято сестра също е отвлечена. Клапата на филма щраква освен в София и на Побитите камъни край Варна. Камерата за продукцията ще се завърти още в Лондон и на Канарските острови.

Освен като актьор, в продукцията Сталоун служи още като сценарист. Според спекулациите, той ще асистира и на Ейдриън Грюнберг в режисурата.