0

А ктрисата Гергана Стоянова се оказа сред първите пасажери на историческия полет до Мавриций, който се приземи на острова след 11-часово пътуване. Точно толкова трае пътешествието на желаещите да се наслаждават на лазурните води на Индийския океан.

Гергана е видимо доволна от решението си и се радва на неочакваната ваканция, която си е подарила: „Оказа се, че на остров Мавриций няма значение дали празнуваш. Валентин или Зарезан. Важното е да си под палма, за да не изгориш. И да си влюбен! Сега дали разбирате защо не ми се връща в студиото за дублаж?... Защото съвсем не случайно хванах историческия първи директен полет от България до Мавриций“, написа жената с най-разпознаваемия глас.

Със сигурност там поне не обявява „Завийте надясно, за да стигнете до следващата палма“. А и едва ли има нужда, след като островната държава се слави с най-високия стандарт на живот в Африка, а курортите и хотелите на Мавриций са едни от най-изисканите в света. За какво друго да пилееш времето си освен за лукс, слънце и палми? Още повече че друга такава възможност актрисата скоро няма да има, защото следващият полет ще бъде чак през ноември. След публикацията на Гергана заваляха коментари колко й отива раят и колко тя е прелестна. Но реалността се оказа на палма разстояние и съвсем скоро я очаква доста работа.

На родна земя ще трябва да се заеме със задълженията по дублажа на нови филми и реклами, но и с моноспектакъла си „Частица любов“, както и „Гласове под наем“, където си партнира със Симеон Владов и Виктор Танев. 2022 г. е ключова за нея - навършва 50 години на 28 февруари.

"Реших, че през нея ще успокоя всичките си страсти и търсения. Изкарах Делта варианта, два пъти изкарах ковид. Загубих си гласа и почти не съм говорила. Четях, подреждах си мислите и дома, гледах филми. Казах си, че това е моето време. Искам да пътувам, пиша пиеса, играя в две представления. Предстои ми много сладка година", сподели само преди две седмици актрисата пред NOVA .