0

П леймейтката Жанета Осипова се похвали с ново гадже и то не кой да е, а мачото Станимир от „Игри на волята“. Двамата сами се разкриха, след като качиха провокативен фотос в личните си профили в социалните мрежи.

Снимка

На кадъра Жанета е както майка я е родила, без никакво бельо, а Станимир е притиснал голите й гърди с ръка. Той също е без дрехи, но само до кръста. Няколко часа след като бе качена снимката, тя бе изтрита, но се оказа, че не е по желание на влюбените, а е докладвана и премахната от самия Инстаграм. Те обаче не се отказаха и я качиха отново.

Трансформация

Не е ясно кога е пламнала любовната искра между двамата, но по всяка вероятност е станало непосредствено след отпадането на Станимир от риалити формата. Припомняме ви, че той буквално озадачи всичките си фенове с трансформацията, през която е преминал. Само преди няколко години симпатягата е изглеждал коренно различно. 28-годишният предприемач е бил с над 40 кг повече, увиснало шкембе с паласки и солидно количество мазнини вместо мускули по тялото. „Цял живот бях дебел… докато не реших, че няма как да продължа в същия дух“, разказва Станимир, който днес е един от най-харесваните мъже.