0

К омикът Крис Рок вчера се завърна на сцената за първи път, откакто беше зашлевен от Уил Смит по време на церемонията на наградите "Оскар".  На 94-ата церемония за раздаване на престижните филмови награди Смит удари по лицето Рок, след като той се пошегува със съпругата на Смит Джейда Пинкет Смит, която страда от алопеция, загуба на коса. В началото на шоуто Крис Рок получи бурни аплодисменти от публиката в Бостън, съобщи Асошиейтед прес.

Рок засегна въпроса за шамара съвсем накратко, като каза, че все още осмисля случилото се в неделя и не спомена името на Смит. "Нямам какво толкова да кажа по въпроса, така че, ако сте дошли за това...  Имам цяло шоу, което написах преди този уикенд'', каза той. "Все още осмислям какво точно се случи, така че на някакъв етап ще говоря за тази тъпотия. Ще бъде сериозно. Но точно сега ще ви кажа няколко шеги", сподели комикът.

"Освен странната случка, животът е доста добър", каза Рок в един момент по средата на изпълнението си.

Нощното представление в Бостън се състоя само три дни след като Смит удари комика за шега по адрес на съпругата му Джейда Пинкет Смит. Рок беше облечен изцяло в бяло за изпълнението си и изглеждаше почти смутен от многобройните овации, които получи, посочва АП. Аплодисментите продължиха с минути, а феновете крещяха: "Обичаме те, Крис!".

Актьорът Уил Смит вече се извини на колегата си. Смит определи поведението си като "недопустимо и непростимо", извини се също така на Киноакадемията на САЩ и зрителите.