0

Л егендата на сръбската музика Драгана Миркович е на екзотична почивка на Малдивите заедно със съпруга си – бизнесменът Тони Биелич. Двамата се радват на любовта си, която продължава цели 22 години.

За да остане почивката им незабравима певицата опита да кара парасейлинг. Тя сподели фотоси от изживяването в профилите си в социалните мрежи.

"Здравейте хора! Обичам ви, поздрави от Малдивите! Знаете колко е високо", каза певицата, докато снима над Индийския океан, на около петдесет метра височина.

„Все още пазя детето в себе си, което обича да опитва всичко и не се страхува от нищо. Гордея се с това. Беше изключително вълнуващо да летя, а тези дни смятам да организирам гмуркане с шнорхел и гмуркане. Разбира се, всичко това ни харесва и добре ще е. елате при нас да се заредим преди бизнес задълженията, които ни очакват от пролетта“, каза изпълнителката на „Placi zemljo” пред Story.

Припомняме, че за 8 март певицата получи уникален подарък – луксозен автомобил „Майбах“ от съпруга си, с когото живеят в замък във Виена.

Instagram

Instagram