0

Д жулиана Гани сложи плитки на гаджето си и така за пореден път го направи за смях.

Силиконката очевидно е решила да промени стила на полицая и да го приближи максимално до нейния, забравяйки очевидно, че Теодор Гецов е редови служител на реда в РПУ-Велико Търново.

Гнездо

Красавицата качи обща снимка от романтичната им ваканция в Дубай, на която влюбените позират. Интересното в случая е изборът им на прическа - афроплитки и за двамата. И ако това е в стила на Малката Джулка, то за един най-обикновен полицай от Търново определено е смела постъпка. Последваха коментари от последователите на Джули в социалните мрежи, някои от които попитаха: “Гнездо ли има любимият ти на главата?“. Повечето фенове на двойката останаха изненадани от решението на Гецов да остави в ръцете на Джули външния си вид. Не липсваха и коментари, в които хората просто се чудеха как младежът ще отиде на работа с тези плитки. „Нямаше ли строги изисквания за пазителите на реда по отношение на това как трябва да изглеждат?“, попита почитателка на Гани.

Грим

Припомняме, че това не е първият път, в който Джулиана прави за смях половинката си. Преди време снима клип с негово участие, използвайки филтър с грим и големи мигли, така, без да иска, изтипоса гаджето си в социалната мрежа като гримирана госпожица. Очевидно младежът е търпелив и много влюбен в блондинката, защото засега показва, че е готов на всичко само и само да бъде в кревата на цицораната.