П ет месеца, след като сключи брак с Тодор Давидов – Гринго, Софи Маринова призна, че с доскорошния й любим вече не живеят заедно. „Да, развеждам се“, каза звездата за „Монитор“ след дни на спекулации относно отношенията й с бившия охранител, заработващ в Германия.

Пет месеца, след като сключи брак с Тодор Давидов – Гринго, Софи Маринова призна, че с доскорошния й любим вече не живеят заедно. „Да, развеждам се“, каза звездата за „Монитор“ след дни на спекулации относно отношенията й с бившия охранител, заработващ в Германия.

Въпреки слуховете, че

повод за раздялата е станал побой

от страна на Гринго, Маринова не потвърждава, като моли медии и фенове да уважат личното й пространство в трудния период.

Това не е първият път, в който слухове за физическо насилие, упражнявано от Давидов върху певицата, циркулират в публичното пространство. Преди две години изпълнителката на „Мили, мили“ отново проплака от побой. По-късно обаче обясни, че травмата на ръката й, която принуди звездата да се оперира, се дължала на падане от сцената в Белгия.

Новината за края на брака на Маринова и Гринго идва като изненада за феновете предвид

пищната двойна сватба

която те вдигнаха през февруари и март. На първата церемония присъстваха само най-близките на младоженците, а на първа пролет си казаха заветното „да“ за втори път на голям купон в столичен ресторант. Нещо повече, два месеца по-късно ромският славей подкрепи песента си „Един за друг“ с кадри от сватбата, като парчето бе посветено именно на паметното събитие. Само преди няколко седмици пък Маринова призна, че е сменила официално фамилията си, като по документи бе приела името на Гринго. Според различни публикации до края на месец юни двамата дори работели за общ наследник. По същото време, според различни неназовани източници, съдът в Етрополе е гледал бракоразводното дело, като

искът е внесен именно от певицата

Припомняме, че искрата между нея и Давидов пламна през 2015 г., като започнаха да кроят планове за семейство само година по-късно. Прът в колелата на сватбата им сложи арестът на Гринго, който се призна за виновен по обвинение за рекет на айтовски бизнесмен. Откакто се завърна в България в името на любовта, той се пробва и като певец, като успя да изкара няколко парчета под крилото на половинката си.