0

П опфолк звездата Васил Боянов – Азис, се е събрал с бившата си половинка Велизар, гласи най-новата столична клюка.

На едно от редките си клубни участия Костинбродския славей не спря да засипва с любезности и специални пожелания мъжа, чието име татуира на ръката си, видя на място „Телеграф“.

Песните, посветени на Велизар, се редяха една след друга. Бившето гадже на звездата беше в заведението с голяма мъжка компания, между които и синът на ексминистърката Долорес Арсенова – Калоян. Отскоро Калоян, който е познат със слабостта си към родните попфолк певици, отново е ерген и не пропуска светска изява или нощно парти. Азис изправи на крака гостите в заведението само с появяването си. Особено вълнуващо беше партито на масата на Велизар. „За най-добрия и единствен – Велизар“, се изнесе гласът на Азис по микрофона. Звездата буквално се премести на масата на бившия си и участието му продължи оттам.

Азис и Велизар изживяха изключително дълга и емоционална връзка, която премина през „огън и вода“. Двамата се врекоха във вечност, като татуираха имената си. Азис все още носи на ръката си името на Велизар, а според запознати Велизар също не е изтрил името на Васил-Азис от гърдите си. „Това е голямата ми любов“, неведнъж е признавал попфолк легендата по отношение на мачото. Очевидно отношенията им не са вървели гладко, тъй като бяха съпътствани от бурни раздели. След няколко опита да останат заедно настъпи и краят, а Азис замени половинката си със здравеняк от личната си охрана. Най-вероятно след толкова време двамата са забравили за търканията помежду си, защото по време на участието на звездата за никого не остана скрита близостта между двамата.