0

К им Кардашиян се е обадила на адвокатите си, тъй като се опасява, че бившият ѝ Рей Джей скоро ще пусне още един секс запис. Тя иска да се увери, че това няма да се повтори.

41-годишната риалити звезда участва във видеоклип с бившия си приятел, който се появи в интернет, когато тя стана известна преди почти 20 години. Според източник Ким се притеснява, че рапърът Рей Джей планира да спечели милиони, като сподели с обществеността други интимни записи.

Майката на четири деца вече е похарчила стотици хиляди долари за наемането на екип от адвокати в опит да го спре.

Бившата стпруга на рапъра Кание Уест, с когото се раздели през миналата година, е решена да защити семейството си "на всяка цена".

Източник заяви пред "The Sun", че "тя знае, че Рей Джей е направил и други записи, на които те са заедно като някои от кадрите са много интимни". Ким е казала на адвокатите си, че това ще се случи отново само през трупа й.

Първият запис, в който Ким участваше - заплашваше да съсипе кариерата ѝ в шоубизнеса още преди да е започнала. Но в крайна сметка това ѝ помогна да се издигне до славата.

Ким и Рей Джей са били на 22 години, когато са направени кадрите.

Успешната бизнесдама беше сравнително непозната, когато видеото беше разпространено през март 2007 г. озаглавено Kim Kardashian: Superstar. По това време Ким се е изявявала като стилист на Парис Хилтън в сериала "The Simple Life", но за мнозина тя е била известна като дъщерята на Робърт Кардашиян.

Ким подава съдебен иск срещу Vivid, порносайт, обвинявайки компанията, че е използвала лентата без нейно разрешение. По-късно обаче звездата се отказва от иска.

Междувременно Ким защитава семейството си, откакто се раздели с Кание. Сега тя се среща с комика Пийт Дейвидсън.