0

Н овата на Джизъса съвсем скоро е завършила училище. През декември миналата година, Благой навърши 40 г., а тя е наполовина на неговата възраст и може да му бъде дъщеря. Не за първи път Георгиев се хваща с доста по-млада жена от него. Преди години той имаше връзка с моделката Куини-Алис, а момичето още беше ученичка, когато се залюби с бившата звезда на националния отбор по футбол.

Знойната брюнетка, станала причина за раздялата на Русата Златка и Георгиев, е крита упорито от бившия футболист, за да не се разбира коя е новата жена в живота му. Джизъса я заведе в топла страна в Азия и не изглежда да прави планове да се връща в България.

Приятели на Джизъса са категорични, че сегашната му половинка е истинска красавица. Момичето е от заможно семейство. Таткото на брюнетката има хотел във Велинград.

В същото време се говори, че плеймейтката Златка Райкова е оставила гол като пушка Благой Георгиев, след като той й изневери с друга. Райкова прибрала всичко, което Джизъса успял да придобие след като бе позорно изгонен от Русия от предишната си жена Есмер. Според запознати апартаментът, който купиха, за да живеят като семейство и да отглеждат малкия си син, е бил записан на името на Златка и сега остава за нея. В последните година те се препитаваха в голямата си част от реклами в социалните мрежи. Всички приходи от подобни прояви са пращани в сметката на Златка, а тя категорично не смята да даде и лев на прелюбодееца.