0

С ъвсем наскоро Сузанита призна, че е бременна и изглеждаше сякаш най-накрая е намерила щастието. Силни думи употреби и за мъжа до себе си: "Ти ме направи по-добър човек, аз ще те направя баща. Обичам ви!".

Днес от това няма и следа, Сузанита е изтрила в социалните мрежи снимките от фотосесията си като бременна и е спряла да следва Марк Славов - мъжа, в когото доскоро се кълнеше. В сторита в Instagram певицата говори за нещата от живота, за неговия смисъл, за щастието, за материалното. 

В последвали сторита пък констатира, че животът понякога е несправедлив, а който ни обича, ще остане в него. Накрая се обърна и към феновете си, за да им каже, че те са единственото, което тя има. Последните снимки в профила на дъщерята на Орхан Мурад, които са достъпни са от миналата година и от корема на младата жена няма и следа.

В едно от сторитата си Сузанита изглежда зле, фенове смятат, че е била в болница и изразяват подкрепата си към нея. Инфлуенсърката обаче не внася яснота какво се е случило, а отговаря с общи думи на почитателите си.