0

Д а се види като булка преди да остарее е условието, което Весела Бабинова поставила на половинката си Владимир Зомбори. Актрисата била съгласна с идеята на мъжа си двамата да сключат брак, когато дъщеричката им Йоана поотрасне, за да бъде свидетел на щастливото събитие, но нямала никакво намерение това да се отлага за някакво неопределено бъдеще.

Още повече, че времето си лети, тя трупа годинки и била наясно, че на 50 няма да изглежда като на 30.

Меракът на Весела да облече бяла рокля и да каже заветното „да“ пред близки и приятели се засилило още повече през последните години. Причината е, че двамата с Влади са ходили на много сватби и актрисата вече изпитвала истинско нетърпение да усети същите вълнуващи хубави емоции.

За разлика от екранната си героиня в сериала „Мен не ме мислете“, която не може да се похвали с успешен избор на партньори, в реалния живот Бабинова е истински щастлива с колегата си от Малък градски театър „Зад канала“.

Двамата дори си партнираха в хитовата поредица, където Влади беше в образа на мним ухажор, който се възползва финансово от жените, с които се среща. И именно на Весела се падна задачата да го разоблични.